Tahniah.. Selamat Pengantin Baru Tiga Bulan :)

Betulah...
kita merancang tuhan yang menentukan..
kalau ikut kan planning 18 Dec 2016 kan date tu?
tapi Allah lebih mengetahui apa yang terbaik untuk hambanya

Tapi....
diawalkan dari Dec 2016 ke April 2016
tp bukan date wedding kita
date wedding kamu

Tahniah
Semoga berbahagia hingga ke Jannah
Allah dah atur semuanya cantik

Ana percaya ada hikmahnya kita kenal ni
kalau tak mesti Ana tak tau yang Ana sakit
Bukan jodoh kita berdua
Ana okay, In Shaa Allah

Baru tau tadi agak terkejut jugak
mengalir la air mata ni kat office td bila dpt tahu and tak tau knp sedih
sbb sayang kot tapi tak apalah Ana dah buang rasa tu jauh-jauh

Ana move on
Halalkan apa yang terlebih terkurang
Terima Kasih sudi syg Ana dulu, sabar dgn Ana
Ana hargai sgt sgt sgt..

THANK YOU


No comments:

Post a Comment