Hai PENYIBUK

sudah-sudah la tu sibuk hal aku
kalau kau nk sgt dgn ex bf kau tu hambik
aku tak suka la kau serabut dalam life aku
sibuk tgk ig aku la fb aku la blog aku la
dulu kau berani call and whatsapp aku
skrg aku dh blocked kau dengan bangganya kau dok anta sms kat aku
apa kau nk sbnrnya ha?

aku serabut la dgn kau ni
nak stalk aku kat ig tp tertekan follow

berambus la weh
aku semak dgn kau
aku tak ada kena mengena dgn hidup kau
dan aku tak hadap nak gaduh ke nak berebut dengan kau

kau boleh pergi jauh sana jgn kacau hidup aku lagi
klu betul kau nak dgn EX-BF kau balik..
kau guna cara elok sikit
aku tak kacau dah and GOOD LUCK!!!

eh lagi satu sila BERAMBUS dari hidup aku sbb aku tau kau baca posted ni..
okay dear :*

No comments:

Post a Comment