tekanan perasaan

Bohong la kalau aku cakap aku tak stress..
Kos sara hidup makin tinggi, dengan GST nya, dengan gaji ciput..
Kena cover keje orang lain, jadi PA hokey..
Kena marah memanjang lps tu makan itu maki dan hadam..
Pembaharuan yang menyemakkan otak..
Kes arwah ayah yang tak tahu bila nak habis..
Lepas tu kena pulak kacau dgn diorg yang tak penting ni..
Di ganggu oleh gf ke ex-gf kawan lelaki kau..call tiap hari..apa kehendak kau, aku pun tak tau..
Di maki, di hina oleh ntah kawan ntah ex ntah siapa aku nak label dia ni..

Kpd gf ke ex-gf ke apa,
FYI aku dah xde kena mengena dengan mamat tu, so kau boleh pergi berambus jgn kacau hidup aku dh ye..jgn semak la nak call aku apa semua..sakai betul la...
kau nak claim kau ni gf dia ke apa itu kau pny pasal..
aku rasa better kau g kahwin sana dgn dia lagi baik..
jgn risau aku tak ambik..hak kau kan?
cuma aku minta satu je tlg la jgn kacau hidup aku...please?

Kpd yg hobi dok hina aku maki aku tu,
kau pun boleh pergi berambus sana!
stop email aku dgn kata-kata yang biadap kau tu..
cermin diri dulu sebelum hina org..
kali ni aku nekad la weh..aku dh buang segalanya!
tiada lagi kau dalam hidup aku dan aku tak hadap nak hidup dgn manusia mcm kau..

Kpd yang aku termarah or termaki ,
aku minta maaf..maaf dari hati..
sgt tertekan skrg..
mcm2 masalah yg dtg, mungkin aku tak reti nak handle dgncara positive..
Maaf...



No comments:

Post a Comment