aku bodoh?

Suka hati aku la kalau aku bodoh ke apa..
aku ni hina??? so what...
aku ni hina kat mata kau apa la sgt..
kau siapa? manusia bro...bukan sesiapa...
as long as aku tak menyusahkan hidup kau,
kau jgn la sibuk..boleh???

mcm ni la bro,
aku nak kena tipu ke, mulut aku mcm longkang ke, aku ni bangang sekali pun kau tak payah nak sibuk dan menyemak ganggu hidup aku..
apa kena mengena aku pny mulut dgn handsock, tudung and stokin yg aku pakai??
jgn tunjuk sgt bodoh tu, mengata aku bodoh...tapi diri sendiri??
hahahaha lawak sgt!

suka hati aku la suka org dalam masa 5 saat ke apa..
kau yang tiba-tiba nak menyalak apa hal bro?
siapa kau nak hina aku cakap aku mcm2??
tgk diri sendiri weh..
tgk hidup kau sendiri sebelum nak hina aku ckp aku mcm2..
kesian la kat ko ni..

kata-kata kau tak terkesan sikit pun la kat hati aku weh..
kau nk ckp apa cakap la..aku anggap apa kau cakap kat aku tu ibarat kau mengata diri sendiri..
mcm diri tu suci sgt..hahahaha lawak! fikir balik kehidupan kau weh..malu la...

aku perasan something,
bila aku dgn someone mesti kau meroyan email aku kan?
hahahaha kesian kau ni tauuu...


No comments:

Post a Comment