haih la abang ben!

Aku terjumpa abang senior kat 7-e Shah Alam last week..
Masa tu baru lepas makan area situ..
Niat di hati nak cari air mineral...hohohohoho....
Aku xcam sgt pun abang senior tu.. kebetulan masa tu aku ngan kawan aku, aku confirmkan lah dengan member aku tu abang senior sekolah ke..? Dia pun kata ye..
Aku kenal dia sebab kening dia je, tebal.. siapa tak kenal dia tu kat sekolah...pemes tuuuu..hohohoho
Tapi Aku sangat pasti yang dia memang tak kenal aku pun sebab aku junior dan dia senior kannn..
So....Aku tegurlah dia “Hai abang Ben” dengan penuh keyakinan yang tinggi TAPI dia pandang aku dan respond dia mcm........ errrrr hampeh...
Xpelah bang...Niat di hati tu tegur sbb memang nak tegur and say hi je, aku bukan nk ngorat dia ke apa..No okay.. I know who am I..cettt..dia terkejut ke dia malu ke..mungkin...
be positive diana! hahaha

Hahahahaha abang ben, saya doakan abang berjaya dunia dan akhirat..
Saya sangatlah suka dengan semua hasil kerja abang.. memang melatop lah weh!

aku rasa dalam hati dia mesti berkata-kata “siapa pulak manusia yg tegur aku ni” hohohohoho

No comments:

Post a Comment