Syawal 1435

Kami beraya berempat je...hehehehehe..
rindu ayah..
ayah...semoga ayah tenang di sana..
ayah jgn risau..ana jaga adik-adik..

Ana harap suatu hari nanti ana dapat penuhi segala keperluan dan kehendak adik-adik..
In Shaa Allah..
Makcik, Pakcik, Sepupu, Sedara ngan Kawan-kawan ana pun ada tolong jugak..
diorg ada masa raya hari tu..tak la sunyi sgt adik-adik ni..
ayah... daniel dah besar..dah 10 tahun..
Ana ada bawak dia g ziarah kubur ayah..tapi ana tgk dia macam sedih sgt je..
tak sampai hati nak stay lama-lama..

In Shaa Allah ana kuat walaupun dia dh pedulikan kami..
dia ada suami baru..tp xpelah..
selama ayah sakit pun mmg ana yang jaga adik-adik..
almost 3 years ana dh lalui hidup mcm ni..sejak ayah sakit sampai la ayah tak ada ni..
Ana kuat.. Ana boleh... Ana masih hormat dia.. Ana janji tak biadap ana ingat pesan ayah..
and now, she's had her own life..Biarlah dia..
Ana ikhlas jaga adik-adik..

Semoga ana jumpa seseorang yang boleh terima ana seadanya, terima adik-adik itu paling penting! dan dia boleh bimbing ana.. In Shaa Allah.. Ayah jgn risau ye.. 
kat sini kami selalu doakan untuk ayah..
Assalamualaikum ayah.. :)


No comments:

Post a Comment