PMPC Annual Fees - CIMB

For those yang check CIMB Clicks pastu tengok kena tolak RM15 jgn la terkekujat ye..
hahahahaha...
Mungkin masa bukak akaun Cimb dulu terlepas pandang kot or xperasan masa sign agreement..
Charge PMPC ni akan dikenakan tiap ulang tahun pembukaan akaun korang..
konon-konon celebrate anniversary korang ngan Cimb la pastu dia debitkan RM15 dari akaun korang...
hohohohoho..
nak buat cam ne kan..redha je la bila kena tolak duit tu..
nampak mcm RM15 tu sikit...nampak eh mcm sikit..macam....macam sikit...
Tapi tak bagi aku...waaaaa tu belanja makan dua hari weh!

PMPC = Payment Multipurpose Card



No comments:

Post a Comment