Kerana Terpaksa Aku Relakan


aku terjebak lagi..sbb ada Amar Bahrin..lalalalala
dan character si Indah sangat kelakar...
Mula-mula macam malas nak layan..
sekali dah terjebak habis..
ni semua amar punya pasal..
tapi part si Indah punya lakonan memang lawak abis la..
sgt lah comel character si Indah tu, paling tak boleh blah makan ngan si Amar gelak2 sekali nasi tepi mulut..
okay itu sangat senget dan aku pun tutup muka malu.. tetiba rasa mcm si Indah tu aku plak..

Oh Amar Bahrin..kita date tiap Isnin sampai Khamis  hokey..
lalalalalalal
okay gua dah sewel...!!!



No comments:

Post a Comment