Alahai, kena tipu lagi??

Tuhan tu kalau nak tunjuk kebenaran senang je..
Tak sangka plak dia sama je macam diorg tu..
PENIPU akan selamanya jadi PENIPU...
Terima Kasih la ye..

Xpe la weyh, benda dah jadi..
aku okay je tapi ingat, Balasan Allah tu wujud..
skrg ko kenakan aku kan?
jgn tny knp hidup ko xle nak bahagia lps apa ko buat kat aku..
aku xmenyumpah tapi ko fikir la sendiri ye..

At least xde la aku sedih bagai nak rak kan!
Terima Kasih Ya Allah..
aku percaya perempuan yang baik untuk lelaki yang baik begitu jugak sebaliknya..
tak terkilan sikit pun!

apa aku nk cakap 1 je "I HATE YOU AHM"
izbak konon..phuuuiii!
LIAR...!!!

No comments:

Post a Comment