untuk both of you!

saya dah tak nak ada masalah dengan anda berdua..
tolonglah...
saya dah tak de apa2 dgn dia dan tak nak ada apa2 dengan korang berdua..
mungkin ada salah saya tapi saya nk perbetulkan semuanya..
saya dah lama undur diri tapi kalau dia still kejar2 saya..salah saya jugak ke?

saya tak cari dia..saya xcontact dia..saya tak jumpa dia...
saya dah tunaikan janji saya...
tolonglah..jangan ganggu saya lagi...

dan...
ni blog saya, so it's up to me la nk update apa..
btw thanks a lot la sbb baca blog ni..
nilai la...still salah saya ke kalau dia yg semak dalam hidup saya..

tak perlu untu maki saya..panggil saya dengan nama 'tu'
nk buktikan? saya sertakan bukti DIA SELALU GANGGU SAYA....!!!
LEPAS NI TOLONG JANGAN GANGGU SAYA!!!!!





ni juga..siap note..tgk la tulisan siapa!
Coklat yang di tinggal kat moto

No comments:

Post a Comment