Maaf Rudy


I tau you akan baca blog I...
sorry...
I tak boleh anggap you lebih dari kawan even dah 6 tahun kita kenal..
I sangat selesa bila berkawan dengan you tp untuk lebih dari tu I mintak maaf..
I tak boleh..
I hope you boleh faham kenapa I boleh terima you..
Berhenti menyalahkan I, berhenti mengharapkan I, berhenti untuk sayang I lebih dari kawan..
I'm really sorry :(

Terima Kasih sebab you sangat menjaga I..
tak ada niat nak sakitkan you..
rasa sayang yang ada dalam hati ni tak lebih dari kawan..
tak kesah la you nak cakap I bodoh kejar2 amar..I bodoh boleh suka duda..I bodoh sgt-sgt-sgt
Ini soal hati dan perasaan..I tak boleh tipu diri I dan paksa diri I untuk syg you..
you can find someone yang better dari I..
I terlalu byk kekurangan...
Maaf...jgn ada benci antara kita..
I ikhlas berkawan dengan you dan stop call n maki2 I....
I xsuka..I dah penat dengar makian you...please..hentikan...
sorry buat you terasa kat twitter, facebook, whatsapp or bbm...I tak suka you maki I..that's all...

Sorry again Mohd Rodhi :(

No comments:

Post a Comment