my 3rd interview :)

temuduga aku yang ke - 3 post accounting assistant W-17...
lokasi di International Islamic University Malaysia :)

agak happy la di panggil untuk attend temuduga tu...
memang tak terduga ar apa yang berlaku..huh..!
aku g dengan my King n her mother...interview bersama2..
masa nak sign attendant tu name aku 1st wow...!
lucky day..hahhahaa...1st n my King 10 hahaha..ngam ar tu...

masa melepak menenangkan jiwa yang gunda gulana ni aku terperasan sorang ni..
mcm knl...ceh skali dia la...org yg interview aku masa Koperasi dlu post Acc Exc.
ceh..ptt la mcm knl..padahal orang ni punya lah kerek...
aku siap ckp dlu if xdpt koperasi UIA tu it's ok for me..memang xdpt nasib baik..

skali nak interview ni mgadap muka dia lagi la..adeh..pe malang la aku jumpa dia lagi...
dah la kerek..down kan orang..washbrain kaw2 habis...adoi...
ok name kau dipanggil...Dianasasmita..! huh please la SEBUT BETUL2 name aku yang sedap tu..
kacau bilau name aku salah sebut..adoi...fail b.m agak eh...!

da msk skali memang tepat jangkaan aku..DIA....
adoi aku pun buat2 muka manis+sour+payau sikit ar...tapi lebihkan manis..
lalalalala..ok introduce your self...
da siap bebel2...leh lak DIA buat muka pandang muka aku yang comel lagi cantik niw..
dan berkata MUKA AWAK NI FAMILIAR la..
"huh" memang la..ko dah kenakan aku kaw2 punya...mana nak lupa...!!

aku mula la buat muka blagak then cakap mestilah En kenal muka saya..
hari tu bukan kte dah jumpa kn..En interview saya ms untuk koperasi kati tu..
DAN..soalan paling "xlogik" untuk di tanya...!
"eh kenapa saya tak amik awak ye hari tu....!!"
GILA...mana la aku tau..ko yang x amik aku..bukan aku yang xnak..adoi..
dengan penuh CONFIDENT aku pun menjawap.."saya tak ada degree dan pengalaman yang En nak mcm budak yang En dah ambik bekerja tu"
Dia respond "YE KE"....argh.....rasa mcm nak bunuh diri time tu.....bengang tol la..

tapi aku pelik ngan DIA..kali ni dia mcm baik jew...mcm beminat lak ngan aku..
owh sebelum ni down kan aku...adoi adoi...
if rezeki aku kat situ .. ALHAMDULILAH :)

bagi aku interview kali ni aku dapat buat yang terBAIK :)
so kte tunggu jawapnya ok...

to my King & Family...Thanks a lot..saya sangat hargai pertolongan anda sekeluarga...
Sayang semua King n miss R :)

No comments:

Post a Comment