perempuan ACS yang XXXX !

agak kurang ajar ya p'puan yang kerja kat finance Aeon Credit Service untuk direct number 03-27729244...name ko sape aku x sure ar tapi memang mcm XxXxX...if kerja tak nak layan customer x payah kerja sana perempuan XxXxXx...

bukan kali pertama aku kena ngan ko..da banyak kali..aku memang BENCI gila dengan ko...
ko tggu nanti aku buat aduan..siap ko!

every month plak kan aku kena hadap ko nak update kerja aku yang related ngan ko...!
sumpah aku tak tahan bila berkomunikasi dengan kau...!
ko tggu la nanti ya...!

STAFF ACS YANG SANGAT xXxXx....!

No comments:

Post a Comment