1st Time..!!


Seperti biasa aku akan berjumpa dgn my sweetie omey bila ade kesempatan..
1st time niw bukan 1st time dating kew ape..

Erm...nak dijadikan cerita, mcm biasa la kami dating d mcD Rahman Putra..
mcD set large+sundae chocolate :D
mane x gemok masing2, asal jumpa jew mcD, asal jumpa jew mcD..
mmg tak kan kurus ar dua2 nie..

ktorg borak2 ar..msg2 dah penat bebel & "masa da time" kami pown bergerak keluar dr mcD tersebut..!! aku tak tau la pe hal malam tu banyak gle kowt kete viva kt mcD tu..!
kua mcD ade jew viva biru metallic parking dpn mcD tu..
siap bahan2 ag ckp viva tu ade P..haha
kami pown meneruskan perjalanan ke kereta..
aish..viva lagi..ape la byk sangat..

ok kami da sampai kat kereta, kereta viva dd biru metallic :)
dengan confidentnya aku n dd g kat kereta tu tanpa melihat num plate..
aku pelik..aik pehal kereta dd ade P..dd plak ckp aish kotor gle kete..
masing2 buat muka confident nk msk kete..
nsb baik ar dd prasan ade binatang octopus kt dalam kete tu
skali dye menjerit "ni bukan keta aku"
aku terus g tgk num plate WTG bkn WUR..
oi mmg bukan kete ko la gler..kete ko kt blkg ag..
wakakaakakaka
mmg malu gle ar..pe ag gelak mcm nk mati ar time tu..
terduduk2 dd gelak..mengong btol la, adeh..
mmg 1st time ar aku ngn dye leh salah kete..slama niw memain salah kete..
kan dah kena btol2..
yang tak tahan dd dah hulur tangan nk tekan alarm kete..
nsb baik prasan bukan kete dye..
adoi..adoi.. masing2 dah biol..

balik tu mmg membebel ar dua2 pasal salah kete tu..adeh..
dan yang paling best aku dpt bwk kete dd auto :)
1st time dpt bwk kete auto, 1st time salah kete..lalalalala



mmg 1st time ar bagi aku..sengal seyh..!!


No comments:

Post a Comment